Wonen in Haaften (nog 1 kavel!)

Haaften
Looptijd tot 2017
Veldhof BV
Nog slechts 1 kavel te koop.

Wonen in Haaften

Nog slechts 1 kavel te koop.

Buitenkans – bouwkavel op fraai gesitueerde hoek 

Op een magnifieke woonlocatie aan het begin van een woonhofje vindt u deze magnifieke bouwkavel van 430 m². De ligging op de hoek van de Kruithof met de Buitenweg is uitstekend te noemen. De dorpskern met haar winkels ligt op loopafstand, maar ook de Waalbandijk met haar prachtige vergezichten is binnen enkele wandelminuten bereikbaar. De koper krijgt de mogelijkheid tot het realiseren van een prachtig woonhuis met garage.

Indeling

BESTEMMING EN BOUWVOORSCHRIFTEN

Voor het bestemmingsplan en de bouwvoorschriften, kunt u contact opnemen met van Oomen makelaardij & Taxaties  Zaltbommel  (0418 ) 745 381.
U kunt het bestemmingsplan inzien via de internetsite van ruimtelijkeplannen.nl U dient dan bij de zoekopdracht te zoeken op postcode "4175AT" en huisnummer "1". Vervolgens kunt u via de kaart klikken op het betreffende project.

HET BOUWPLAN

Op deze prachtige kavel heeft u de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren. Uw eigen unieke ontwerp met een indeling, die volledig op uw woonwensen is afgestemd. 

Eerder is er al een ontwerp gemaakt, waarvoor de gemeente reeds vergunning had verleend. Dit huis had een vloeroppervlak van 157 m², een inhoud van 566 m³ en een nokhoogte 9,60 meter. 

Meer informatie: https://www.oomenmakelaardij.nl/aanbod/kruithof-1-0-ong-haaften/ en https://www.funda.nl/koop/haaften/bouwgrond-40243034-kruithof-1/


Het plan is kleinschalig en gevarieerd met diverse typen woningen. Het plan bestaat uit een doodlopend straatje en vormt hiermee een hofje. Autoverkeer zal tot een minimum beperkt blijven; auto’s die het plan op-rijden, zijn immers bewoners of bezoekers.

Haaften is een dijkdorp in de gemeente Neerijnen, in de provincie Gelderland. Het dorp ligt aan de Waal, in de stedendriehoek van Utrecht, Tiel en Gorinchem.

Het is het grootste dorp binnen de gemeente en had in januari 2011 zo’n 2400 inwoners.

Terug

Stel een vraag over dit object: