Plan Vleumingen West

Vleumingen 8, 6691 CV Gendt
2017-2025
VOF Vleumingen (Veldhof BV / Van den Bosch Onroerend Goed / Hendriks Project Ontwikkeling)

Woont u hier straks ook?

Waar nu nog fruitbomen staan ontwikkelen wij voor u een prachtig nieuwe wijk in Gendt. Wonen in het groen, waar u tot rust kunt komen en waar u kunt genieten van de vogels en de natuur. Vleumingen-West is de nieuwbouwwijk aan de westzijde van Gendt, gelegen tussen de mooie hoge bomen van de Nijmeegsestraat , de Vleumingen en aan de noordzijde begrensd door een bestaand slootje.

Uw landelijke woning in Gendt

Wat is landelijk wonen? Wij denken dan aan ruimte, rust, eenvoud, privacy. Weg van de haast en drukte van de stad. Dat is wat wij op deze plek voor u gaan realiseren. Mooie woningen met een traditionele architectuur, op ruime kavels in een groene omgeving.

Dichtbij alle voorzieningen van Gendt en als u behoefte heeft aan de gezelligheid van de stad ligt Nijmegen praktisch om de hoek.

Meer info op http://www.vleumingen-west.nl/

Vleumingen-West ligt aan de rand van Gendt, mooi gelegen in het groen en dichtbij de voorzieningen van het dorp met Nijmegen op korte afstand.

De nieuwe wijk ligt aan de Vleumingen en wordt aan de zuidzijde begrensd door de fraaie Nijmeegsestraat en aan de noordzijde door een groene zone. Aan de westzijde kijken de toekomstige woningen uit op fruitbomen. Als in de toekomst fase 2 er komt dan wordt uiteindelijk het plan aan de westzijde begrensd door de Kruisstraat.

Voor elk wat wils

Bent u toe aan een grote vrijstaande woning met een grote tuin, of bent u juist startend op de woningmarkt en op zoek naar een betaalbare woning? Wij houden met de planontwikkeling rekening met uw wensen.

U kunt kiezen uit betaalbare rijwoningen, ruime hoekwoningen met of zonder garage, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Kies uit 68 woningen

Hierboven ziet u het stedenbouwkundig schetsontwerp van Vleumingen-West. In deze eerste fase ontwikkelen we ongeveer 68 woningen. Als deze woningen gerealiseerd zijn, en als de gemeente en Provincie goedkeuring geven, is het de bedoeling dat ook het gebied ten westen van het gebied tot aan de Kruisstraat ingevuld wordt. Deze 2de fase is de komende jaren nog niet aan de orde, we richten nu als onze aandacht op de 1ste fase.

Sfeerbeelden

Op dit moment werken we aan het stedenbouwkundig plan. Dat wil zeggen dat de wijk ontworpen wordt; hoe wordt de wijk ontsloten, waar wordt er geparkeerd, waar komen de woningen te staan, hoe breed worden de wegen, waar komt groen enzovoort. Als het stedenbouwkundig plan definitief is beginnen we aan het ontwerp van de woningen.

In onderstaande plaatjes geven we alvast een indruk. Omdat het plan nog uitgewerkt wordt kan het zo zijn dat het er net iets anders uit komt te zien, maar we zorgen ervoor dat de kwaliteit die we voor ogen hebben gerealiseerd wordt!

Terug

Stel een vraag over dit object: